Maak kennis met Motiverende Gespreksvoering tijdens de kennismakingsworkshop. Hier vind je meer informatie. 

LET OP: Al onze trainingen zijn voorlopig ONLINE!

Verdiepingsbijeenkomst
Motiverende Gespreksvoering

  • Heb je soms ook moeite om al het geleerde in de praktijk warm te houden?
  • Herken je het dat je sommige dingen wel blijft doen en andere dingen weer ‘vergeet’ in de drukte van alledag?
  • Heb je soms een gesprek en denk je ‘wat zou ik nu nog meer met MGV kunnen doen?’
  • Of wil je gewoon je MGV skills nog wat verder uitbreiden door te oefenen met een aantal ervaren mensen bij elkaar?

Dan is deze verdiepingsbijeenkomst écht iets voor jou!

Tijdens deze dag gaan we oefenen, oefenen, oefenen. Motiverende Gespreksvoering leer je niet door erover te praten, of lastige situaties uit te pluizen. Je leert deze methode alleen door te doen en vooral te blijven doen!

We weten allemaal hoe moeilijk dat is in de waan van de dag, dus helpt het om er samen tijd voor te maken. Tevens kun je veel leren wanneer je de juiste feedback ontvangt. In een groepsbijeenkomst zoals deze bieden we je ook onze zeven glasheldere garanties op succes.

Voorafgaand aan de training nemen wij contact met je op om je leervraag voor deze dag op te halen. Hierdoor wordt de training geheel op maat gemaakt. Aan het eind van deze dag maak jij je eigen actieplan waar je mee aan de slag gaat.
Een korte periode na afloop van de training is er een online coaching van 30 minuten, waarin de trainer tot je beschikking staat om je nogmaals van feedback te voorzien op een onderdeel en manier van jouw keuze. 

Locatie: Utrecht

Aantal deelnemers: minimaal 6 en maximaal 12. Zo is er voldoende tijd voor persoonlijke aandacht en oefeningen.

Trainingsdag: 28 september 2021

Het effect van deze dag:

Na deze bijeenkomst zul jij nog beter in staat zijn alle principes en technieken van Motiverende Gespreksvoering toe te passen in je dagelijkse praktijk. Je hebt je MGV vaardigheden aangescherpt waardoor het resultaat zal zijn dat je mensen ‘beter’ in beweging krijgt. Je luistert en sluit goed aan bij de ander én tevens voer je doelgericht het gesprek waarbij je de ander ondersteund in zijn / haar proces.

Je gaat naar huis met het gevoel dat je je kennis en vaardigheden weer opgefrist hebt, met heldere feedback en met een aantal persoonlijke actiepunten zodat je de weken na deze training weer bewust en gericht verder kunt oefenen met je MGV-vaardigheden.

Voor wie is deze verdiepingsbijeenkomst:

Mensen die in de afgelopen 3 jaar een basistraining Motiverende Gespreksvoering van minimaal 2 dagen hebben gevolgd. Je hebt voor deze cursus een HBO of WO werk- en denkniveau nodig.

Je bent bereid om een opdracht vooraf en achteraf te maken en je op de dag zelf actief in te zetten. Naast deze dag training kun je dus rekenen op nog een dag studiebelasting.

Twijfel je nog of je voldoende achtergrond kennis van MGV hebt om deel te nemen, neem dan gerust contact op.

De trainer

Miranda Bok, de trainer die ook de basistraining verzorgd zal ook deze training verzorgen.

Jouw investering

Je kunt meedoen voor € 259,-

Trainingen van MI time zijn vrijgesteld van BTW. Voor jouw investering krijg je een hele dag oefenen en bijschaven van je MGV skills, met een trainer die je persoonlijke begeleiding geeft voorafgaand aan de training, op de dag zelf én achteraf. 

Bij aanmelding ga je akkoord met de leveringsvoorwaarden voor open trainingen. Na jouw aanmelding krijg je een bevestiging en een factuur. De standaard betalingstermijn is twee weken na de factuurdatum. 

Enthousiast geworden? Meld je dan nu aan via onderstaand formulier. 

Ik doe mee aan de verdieping!

Alle velden met een asterisk moeten ingevuld worden!

Vul het woord in dat je hieronder ziet.

  

Contact opnemen met MI time

Alle velden met een asterisk moeten ingevuld worden!

Vul het woord in dat je hieronder ziet.