Maak kennis met Motiverende Gespreksvoering tijdens de kennismakingsworkshop. Hier vind je meer informatie. 

LET OP: Al onze trainingen zijn voorlopig ONLINE!

Kennismakingsworkshop ONLINE Motiverende Gespreksvoering

Voorlopig zijn ALLE workshops ONLINE.

In deze kennismakingsworkshop Motiverende Gespreksvoering ontdek je het effect van Motiverende Gespreksvoering. Je maakt kennis met de visie achter deze methode, en oefent enkele gesprekstechnieken.

De eerstvolgende workshop is op dinsdag 31 augustus van 9.30-12.00 uur. 

Waar gaat het over?

De kennismakingsworkshop Motiverende Gespreksvoering is een manier om kennis te maken met deze methode. Het is ook een manier om kennis te maken met de cursus Motiverende Gespreksvoering. Deze workshop is bedoeld voor coaches, trainers, adviseurs en leidinggevenden die door hun gespreksvoering mensen begeleiden bij gedragsverandering.

Je kunt deelnemen aan de workshop tegen een  kleine vergoeding van € 25,-
MI time is vrijgesteld van BTW.
Wanneer je later beslist om een training bij MI time te volgen, wordt dit bedrag in mindering gebracht. Zo kun je, door deelname aan de workshop, onder andere kijken of de training iets voor je kan zijn. 

In deze workshop krijg je uitleg over Motiverende Gespreksvoering, een evidence-based methode voor het begeleiden van gedragsverandering. Je zult deze methode zelf ervaren, want ik zal een aantal technieken demonstreren in de groep. Tenslotte ga je zelf met één van de technieken oefenen.

Je gaat 'naar huis' met kennis van Motiverende Gespreksvoering, nieuwe inzichten over gedragsverandering en praktische tips die je meteen kunt toepassen. Je maakt daarnaast ook kennis met Miranda Bok, de trainer van de cursus Motiverende Gespreksvoering.

Praktische informatie

Deze kennismakingsworkshop vind plaats via ZOOM. In het aanmeldingsformulier kun je de nog beschikbare data kiezen. 

De workshop gaat door bij tenminste zes deelnemers.

De workshop wordt aangeboden, omdat ik je op een laagdrempelige manier de gelegenheid wil geven kennis te maken met de methode, en met de cursus. Besluit je (na deelname aan de workshop) om deel te nemen aan één van de trainingen van MI time, dan krijg je de investering van €25,- gewoon weer retour!

Vanwege het beperkte aantal plaatsen kunnen er maximaal 2 deelnemers uit één organisatie meedoen. De workshop kan ook in company verzorgd worden, neem gerust eens contact op!

Hoe kun je meedoen?

Je kunt meedoen door onderstaand aanmeldingsformulier in te vullen. Je krijgt binnen enkele werkdagen een bevestiging via de mail. Na betaling van de factuur is je plekje gegarandeerd!

Ik doe mee aan de workshop!

Alle velden met een asterisk moeten ingevuld worden!

Vul het woord in dat je hieronder ziet.

  Heb je een andere vraag? Neem gerust contact op!

Contact opnemen met MI time

Alle velden met een asterisk moeten ingevuld worden!

Vul het woord in dat je hieronder ziet.