Maak kennis met Motiverende Gespreksvoering tijdens de kennismakingsworkshop op vrijdagochtend 27 mei 2020. Hier vind je meer informatie.

Kennismakingsworkshop Motiverende Gespreksvoering

In deze kennismakingsworkshop Motiverende Gespreksvoering ontdek je het effect van Motiverende Gespreksvoering. Je maakt kennis met de visie achter deze methode, en oefent enkele gesprekstechnieken. De eerstvolgende workshop is op woensdagochtend 27 mei 2020, van 10.00 tot 12.00 uur. 

Waar gaat het over?

De kennismakingsworkshop Motiverende Gespreksvoering is een manier om kennis te maken met deze methode. Het is ook een manier om kennis te maken met de cursus Motiverende Gespreksvoering. Deze workshop is bedoeld voor coaches, trainers, adviseurs en leidinggevenden die door hun gespreksvoering mensen begeleiden bij gedragsverandering.

De workshop zelf is gratis. Ik vraag alleen een bijdrage van € 15,- voor de onkosten van deze workshop. Trainingen van MI time zijn vrijgesteld van BTW.

In deze workshop krijg je uitleg over Motiverende Gespreksvoering, een evidence-based methode voor het begeleiden van gedragsverandering. Je zult deze methode zelf ervaren, want ik zal een aantal technieken ook demonstreren in de groep. Tenslotte ga je zelf met één van de technieken ook nog oefenen.

Je gaat naar huis met kennis van Motiverende Gespreksvoering, nieuwe inzichten over gedragsverandering en praktische tips die je meteen kunt toepassen. Je maakt daarnaast ook kennis met Miranda Bok, de trainer van de cursus Motiverende Gespreksvoering.

Praktische informatie

Deze kennismakingsworkshop is op woensdagochtend 27 mei 2020 van 10.00 tot 12.00 uur in Utrecht. In het aanmeldingsformulier kun je ook andere data kiezen.

De workshop gaat door bij tenminste zes deelnemers.

De workshop zelf is gratis, omdat ik je de gelegenheid wil geven kennis te maken met de methode, en met de cursus. Je betaalt alleen een bijdrage van € 15,- voor de onkosten. 

Vanwege het beperkte aantal plaatsen kunnen er maximaal 2 deelnemers uit één organisatie meedoen.

Hoe kun je meedoen?

Je kunt meedoen door onderstaand aanmeldingsformulier in te vullen. Je krijgt binnen enkele werkdagen een bevestiging en factuur per e-mail. Na betaling van de factuur is je plekje gegarandeerd!

Ik doe mee aan de workshop!

Alle velden met een asterisk moeten ingevuld worden!

Vul het woord in dat je hieronder ziet.

  

Contact opnemen met MI time

Alle velden met een asterisk moeten ingevuld worden!

Vul het woord in dat je hieronder ziet.