Maak kennis met Motiverende Gespreksvoering tijdens de kennismakingsworkshop. Hier vind je meer informatie. 

LET OP: Al onze trainingen zijn voorlopig ONLINE!

Individuele coaching

Your first paragraph ...

Eerdere ervaringen t.a.v. individuele coaching

Astrid Koppen, executive coach en supervisor (individuele coaching):
"Ik ken Miranda als een warme en deskundige Vakvrouw. In de cursus Motiverende Gespreksvoering leerde ik haar kennen als een bevlogen docent met hart voor én kennis van haar vak. Ze weet als geen ander helder en duidelijk de kennis van Motiverende Gespreksvoering over te brengen. Miranda weet je te inspireren met lichtheid en humor. Deze kwaliteiten hebben mij er toe aangezet me door haar te laten superviseren. Dit was een feest dankzij haar haar zorgvuldige voorbereiding en opbouwende stimulans. Ik kan het iedereen aanraden!"

Germaine Gerritsen, begeleider bij Springplank 040 (voor mensen die door omstandigheden zonder woning zitten en via werk ritme en structuur een eigen inkomen willen realiseren) (individuele coaching):

"De individuele coaching heb ik fijn ervaren omdat er 1 op 1 aandacht was en hierdoor goed ingezoomd kon worden op knelpunten waar ik tegenaan loop. Zeker de evaluatiemoment naderhand waren erg leerzaam. Ook laat Miranda je persoonlijke casussen uit de praktijk inbrengen zodat je dicht bij jezelf blijft en het makkelijker is om te oefenen met casussen."

Marlies Ezendam, Sociotherapeut binnen Trajectum. Trajectum biedt specialistische behandeling en begeleiding aan mensen met een licht verstandelijke beperking en onbegrepen en risicovol gedrag.(Deelnemer online Summer School 2020, individuele coaching):

“De  online-cursus heb ik als zeer prettig ervaren, voorheen had ik nog nooit een online training gevolgd maar ik heb ervaren dat het heel goed werkbaar is." Ook al ben je op afstand deze afstand heb ik bij Miranda en Manon niet ervaren. Ze zijn erg betrokken. In  vier weken heb ik geleerd wat MGV is en kan ik het toepassen; ook in combinatie met de methode waarmee ik werk. Ik ben er van overtuigd dat je het pas écht onder de knie krijgt als je hierin wordt gecoacht. Na de training ben ik nu bezig met een maandelijkse coaching traject van 8 bijeenkomsten.  Alle elementen worden herhaald, door deze herhaling merk ik dat ik het steeds beter onder de knie krijg doordat je er maandelijks er weer bij stil staat.”

Alet hogeschool, docent Logopedie (individuele coaching):

"Miranda geeft veel mooi tips, zowel mondeling als schriftelijk. Het is heel helder en er zijn concrete punten waar ik mee aan de slag kon gaan! Miranda heeft een erg fijne en heldere manier van uitleggen, waardoor deze individuele coaching ( een voor mij anders toch wel confronterende manier van werken) heel goed werkt. Ik heb het als erg prettig en leerzaam ervaren. Ik herken ook zeker de punten die ze benoemt die al goed gingen. Terwijl ik een persoon ben die normaal altijd vooral alle kritiek onthoudt en de goede dingen niet hoort. Fijn dat dat eens niet overheerst. Miranda, dankjewel daarvoor!"

Wat krijg je?

Wil je meer weten, neem dat gerust eens vrijblijvend contact op:

Contact opnemen met MI time

Alle velden met een asterisk moeten ingevuld worden!

Vul het woord in dat je hieronder ziet.