Maak kennis met Motiverende Gespreksvoering tijdens de gratis kennismakingsworkshop op donderdagochtend 23 juli 2020. Hier vind je meer informatie.

Een aantal ervaringen van deelnemers

Stefan Bos, trainer bij de SNS bank: 

"In tweeënhalve maand heb ik, samen met mijn collega trainers van SNS Opleidingen een train-de-trainer 'Motiverende Gespreksvoering' gevolgd van Miranda Bok,
MI Time. Miranda heeft mijn stoutste verwachtingen van de training overtroffen. Miranda is een bevlogen vakvrouw die kunst van en liefde voor MGV op enerverende wijze op mij heeft overgebracht. De train-de-trainer hoort thuis in mijn rijtje van vijf beste trainingen die ik ooit gevolgd heb!"


Monique Poort, studieloopbaanbegeleider bij Inholland. Opleiding Medische Beeldvorming en Radiotherapeutische Techniek (MBRT): 

“Miranda is heel kundig, een prettige persoonlijkheid, voelt de groep snel aan en kan goed schakelen tussen theorie en praktijk. De tips die ze geeft, kan ik direct toepassen omdat de training goed aansluit bij mijn behoefte. Na afloop van de training refereren zowel ik als mijn collegae nog regelmatig aan de training. Het is dus zeker geen ver-van-mijn-bed show.” 


Cindy Bastiaansen – ten Haaf, docent Oefentherapie Cesar Hogeschool Utrecht:

 “De MI-trainingen van Miranda aan het Instituut voor Bewegingsstudies van de HU waren super leerzaam! Miranda neemt met grote deskundigheid, enthousiasme en betrokkenheid docenten mee in de theoretische achtergrond van MI, én vertaalt deze naar de onderwijspraktijk. Daarnaast werd MI direct praktisch geoefend in kleine groepjes, zodat je de MI-skills in de vingers krijgt.”

Manon Tonnaer, gedragstrainer bij de verslavingsreclassering Mondriaan: “Miranda is een gedreven professional. Ze heeft zeer veel kennis en ervaring als trainer in het algemeen en t.a.v. Motiverende Gespreksvoering in het bijzonder. Naast het feit dat ze enorm goed is in datgene dat ze doet is ze ook een hele fijne collega met wie ik heel graag samenwerk. Ze is betrouwbaar, easygoing en heeft een flinke dosis humor. Ik beveel Miranda aan iedereen aan als trainer.”


Nienke Smorenburg, docent Oefentherapie Cesar Hogeschool Utrecht: 

“Miranda heeft Motivational Interviewing door haar aderen stromen. Wat een verademing om te zien dat het geen trucje is maar een oprechte manier van handelen. Miranda voelt naadloos aan wat haar publiek nodig heeft en kan daarin schakelen in verschillende contexten. Miranda heeft een open houding, gebruikt input uit de groep en zorgt voor een optimale en veilige leeromgeving. Zou met plezier zo weer een training bij haar volgen!” 


Jerry Bletterman, performance coach bij de SNS bank:

"Ik heb in deze 4 dagen heel veel geleerd en toegepast. Door middel van deze training heb ik het fundament kunnen leggen voor verdere groei en ontwikkeling in MGV vaardigheden. Ik ben enthousiast geworden over MGV en wat dit teweeg kan brengen bij de coachee.  

Daarnaast ben ik super enthousiast over de deskundigheid van de trainer (Miranda) en de manier waarop ze mij heeft laten zien wat MGV inhoudt en hoe je dit toe kan passen met de nodige resultaat bij de ander." 


Marloes Koele, beweegcoach bij Sportief Plus: 

"In mijn werk als beweegcoach krijg ik dagelijks te maken met de vraag: hoe krijg ik mensen in beweging? Dankzij de cursus motiverende gespreksvoering heb ik handvatten gekregen om mensen hun motivatie te helpen vinden. De cursus is zowel theoretisch als praktisch: hetgeen wat je leert kan je gelijk oefenen en toepassen in de praktijk. Miranda haar werkwijze is kundig, persoonlijk en ze heeft ongelofelijk veel geduld met de deelnemers. Echt een aanrader! 

Marieke Dijkman studieloopbaanbegeleider bij Inholland. Opleiding Medische Beeldvorming en Radiotherapeutische Techniek (MBRT): 

"Tijdens de training is mijn inzicht vergroot, van zowel mijn valkuilen als van de ‘goede’ dingen die ik doe. Miranda is heel professioneel en ervaren. Ze geeft mooie voorbeelden en gebruikt de technieken zelf waardoor ze goed modelt. Miranda is een fijne trainer die mij erg enthousiast heeft gemaakt om met MGV aan de slag te gaan.”

Contact opnemen met MI time

Alle velden met een asterisk moeten ingevuld worden!

Vul het woord in dat je hieronder ziet.