Maak kennis met Motiverende Gespreksvoering tijdens de kennismakingsworkshop op vrijdagmiddag 1 februari 2019. Hier vind je meer informatie.

Trainingen Motiverende Gespreksvoering

Hier vind je verschillende manieren om met Motiverende Gespreksvoering te leren werken. Van een workshop of training Motiverende Gespreksvoering, tot complete leertrajecten. Hier vind je uitleg over alle leermogelijkheden.

Trainingen om Motiverende Gespreksvoering te leren

Een training Motiverende Gespreksvoering kan allerlei vormen en lengtes hebben. De één wil de methode helemaal beheersen, inclusief de achterliggende theorie. Een ander wil alleen enkele gesprekstechnieken beheersen en weer een ander wil alleen een workshop om van de methode te proeven. Ik geef hier een overzicht van enkele mogelijkheden. Iedere incompanytraining wordt op maat gemaakt voor een opdrachtgever, dus ook andere variaties zijn mogelijk. Bridge2learn biedt naast incompanytrainingen ook trainingen via open inschrijving.

Bridge2learn wil de hoogste kwaliteit bieden in trainingen Motiverende Gespreksvoering. Voor iedere training Motiverende Gespreksvoering geven wij zeven glasheldere garanties